Hiuslinna Hiuslinna

Ajanvaraus

Tiedotteet - 24.09.2014 klo 01:23:02

Uudet työntekijämme Luuba ja Senja

Meillä on aloittanut 20.8. uusi työntekijä Luuba. Hän on kokenut alallaan ja tehnyt jo pitkän työuran nuoresta iästään huolimatta. Kuvailisimme häntä iloiseksi, ammattitaitoiseksi ilopilleriksi. Senja aloittaa meillä 6.10. Hän on raivannut tiensä meidän liikkeeseen useiden hakijoiden joukosta, siispä häntä kuvailisimme herttainen, sinnikäs sekä määrätietoinen. Tervetuloa uusien ammattilaisten hoiviin!

Opiskelija Danae

Meillä aloitti 11.8. uusi opiskelija. Hän on liikkeessämme 10 vkoa työharjoittelujakson, hänen töistään annamme 25 %:n alennuksen. Onpa sen verran pätevä tyttö että tämän harjoittelujakson jälkeen hän tekee muutamia päiviä/kk työsuhteessa. Tervetuloa innokkaan opiskelijamme asiakkaaksi!

Tervetuloa nettiajanvaraukseemme

Pääset mukavasti varaamaan aikoja sinulle parhaiten sopivana ajankohtana, siis toimi näin: 1. KIRJAUDU ENSIN 2. VALITSE TOIMENPIDE SEURAAVAKSI (vasemmasta yläreunasta), näin saat valitsemasi työn esille, ja siihen tarvittavan ajan sekä vapaat ajat/työntekijät toimenpiteelle. 3. KUN ANNAT LUVAN LÄHETTÄÄ SÄHKÖPOSTEJA, niin saat varauksesi sähköpostiisi. TERVETULOA NETTIAJANVARAUKSEN PIIRIIN! T Hiuslinnan tytöt

Poikkeuksellisia aukioloaikoja:

Netistä löydät kätevästi myös poikkeuksellisiin aukioloaikoihin olevat vapaat ajat. Tervetuloa! (ark 8-20/la 9-16)

Our beautician/hairdresser Sini and hairdresser Julia, Luuba, Danae and Jenni-Emilia also provide English service. Julia betjänar också på svenska.

Nimimerkki
Salasana
 


Unohtuneen salasanan tilalle voit saada uuden.

Bowsville eTime versio 2.38
Copyright © 2014 Bowsville Oy
Lisensoitu: Hiuslinna